Porc cu ceapa caramelizata si sos picant din: carne de porc, ceapa, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan, ulei de canola. Ingrediente: 450 g carne de porc, felii subtiri 1/2 ceapa, feliata 3 linguri pasta de chili 2 linguri de fulgi de chili […]
Carne de porc cu sos picant
PrinteazaCarne de porc cu sos picant din: carne de porc, ceapa, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan, ulei de canola.
Carnea de porc este o sursă bogată de proteine, care sunt esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor, menținerea sănătății sistemului imunitar și susținerea creșterii musculare.
Carnea de porc conține o serie de vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina B12, zinc, seleniu, fier și niacină. Aceste substanțe nutritive sunt importante pentru funcționarea optimă a organismului.
Consumul de carne de porc poate oferi o sursă de energie pe termen lung datorită conținutului său de proteine și grăsimi. De asemenea, poate contribui la o senzație de sațietate, ceea ce poate ajuta la controlul poftei de mâncare și la menținerea unei greutăți sănătoase.
- 450 g carne de porc, felii subtiri
- 1/2 ceapa, feliata
- 3 linguri pasta de chili
- 2 linguri de fulgi de chili
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura de zahar
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 lingurita de ghimbir proaspat, tocat
- 1 lingura ulei de susan
- 1 lingura seminte de susan, prajite
- 1 lingura de ulei de canola
- orez, pentru servire
Mod de preparare:
Combinati pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan si se amesteca bine.
In alt bol/castron se combina carnea de porc cu sos si se amesteca bine.
Intr-o tigaie adaugati 1 lingura de ulei la foc mediu. Puneti carnea de porc si adaugati ceapa felii pe partea de sus.
Atunci cand sfaraie, amestecati usor si gatiti 3-5 minute.
Se serveste cu orez.
Pofta buna!
poate iti place si:
Porc cu ceapa caramelizata si sos picant
Friptura picanta de porc cu varza
Friptura picanta de porc cu varza din: carne de porc, vin, sos de rosii, ardei, usturoi, boia, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de porc macră 100 ml vin roşu 100 ml supă de legume 500 ml sos de roşii 1 ardei iute 6 căţei usturoi zdrobiţi 1 linguriţă boia iute 1 linguriţă boia dulce 1-2 linguri […]
Pofta buna!