Carne de pui cu rosii

Printeaza

Carne de pui cu rosii din: piept de pui, ceapa, bulion, ulei, oregano, sare, piper.

Ingrediente:

  •  un piept de pui
  • o ceapă
  • 10 roşii în bulion
  • 3 linguri ulei
  • un praf oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carne de pui cu rosii: Carnea tăiată cuburi se căleşte în ulei până ce se albeşte. Se scoate şi se pune ceapa tocată.

Se presară cu sare. Se adaugă roşiile şi se lasă la fiert 10 minute.

Se pun carnea, oregano si se mai lasă 20 de minute la fiert.

Se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.