Carne de porc afumată (cotlet și fleică), macerată în baiț cu bere. Carne de porc: Ingrediente pentru baiț: 2 linguri mari de sare grunjoasă usturoi pisat, două căpățâni 1 lingură boabe de piper 1 linguriță de cimbru 1 linguriță de busuioc 500 ml de bere Rețetă de baiț pentru 4 kilograme de carne Cum se […]
Reteta zilei: Porc cu legume si paste
Porc cu legume si paste din: ulei de masline, porc, sare, piper, ceapa, telina, morcov, usturoi, ciuperci, dafin, rozmarin, cimbru, piure de rosii, vin rosu, paste. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 1 kg carne de porc fara os 1/2 lingurita sare 1/4 linguriță de piper negru 1 ceasca ceapa tocata 1 tulpină de […]
Reteta zilei: Burta de porc cu aroma de usturoi
Burta de porc cu aroma de usturoi din: burta de porc, usturoi, vin alb, lapte, sare de mare, seminte de fenicul, condimente. Ingrediente: 300gr burta de porc 1 capatana usturoi 120ml vin alb ½ ceașcă lapte sare de mare semințe de fenicul condimente Mod de preparare: Inveliti burta de porc in prosoape de harti si […]
N-am pus niciodata carne tocata la borcan
E buna carnea asta tinuta la borcan?