Carne tocata cu fasole franceza
PrinteazaCarne tocata cu fasole franceza din: carne, unt, sofran, curry, fasole, ceapa, ghimbir, sare, piper.
- 500 g carne tocată
- 100 g unt
- 1/3 linguriţă de praf de şofran
- 1 căţel de usturoi
- fasole franceză
- 8 boabe de piper
- 200 g ceapă
- sare
- ghimbir
- piper
- praf de curry
Mod de preparare:
Curăţaţi legumele şi tăiaţi-le. Râşniţi condimentele. Tăiaţi ceapa şi rumeniţi-o uşor în unt. Tăiaţi ghimbir, adăugaţi praf de curry şi prăjiţi-le împreună.
Prăjiţi carnea tocată până când este pe jumătate gata. Adăugaţi fasole franceză, sare, praf de chilii şi prăjiţi bine. Puneţi puţină apă, acoperiţi şi fierbeţi până se înmoaie conţinutul.
Scoateţi capacul şi mai prăjiţi cinci minute.
Pofta buna!