Carne tocata cu rosii, chili si fasole

Printeaza

Carne tocata cu rosii, chili si fasole din: ulei, ceapa, usturoi, ardei iute verde, carne tocată de vită, roşii, bulion, supă de carne, sare, piper, oregano uscat, ardei graşi roşii, boabe de fasole roşie din conservă.

Ingrediente:Carne_tocata_cu_rosii_chili_si_fasole

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • 600 g carne tocată de vită
  • 4 roşii mari decojite
  • 2 linguri bulion
  • 400 ml supă de carne
  • sare, piper
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 2 ardei graşi roşii
  • 400 g boabe de fasole roşie din conservă

Mod de preaprare:

Se curăţă ardeiul iute de cotor, pieliţe şi seminţe şi se taie pulpa ron­dele. Se încinge uleiul într-o cratiţă mare şi se căleşte ceapa tocată; se adaugă usturoiul pisat şi ardeiul iute; se prăjesc şi ele 1 min.

Apoi se adaugă carnea tocată şi se amestecă; se prăjeşte până ce începe să se sfărâme. Se taie cuburi roşiile şi se adaugă la carne, apoi se toarnă bulionul şi supa.

Se condimentează cu sare, piper şi ore­gano; se acoperă vasul cu un capac şi se înăbuşă cca 2 ore. Se amestecă din când în când.

Se decojeşte ardeiul gras (folosind ustensila cu lamă pentru curăţat cartofii); se îndepărtează coto­rul cu seminţe şi pieliţele albe şi se adaugă bucăţile de ardei cu 20 min. înainte de a se epuiza timpul de înăbuşit.

La final se adaugă boabele de fasole scurse, se amestecă, se condimentează şi se servesc. Cea mai bună garnitură sunt tortillas proaspete şi calde.

Carne tocata cu rosii, chili si fasole

Carne_tocata_cu_rosii_chili_si_fasole

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.