Carne tocata cu fasole franceza si sofran
PrinteazaCarne tocata cu fasole franceza si sofran din: carne tocată, unt, praf de şofran, usturoi, fasole franceză, piper, ceapă, sare, ghimbir, praf de curry.
- 500 g carne tocată
- 100 g unt
- 1/3 linguriţă de praf de şofran
- 1 căţel de usturoi
- fasole franceză
- 8 boabe de piper
- 200 g ceapă
- sare şi piper după gust
- 7 g ghimbir
- praf de curry după gust
Mod de prerarare:
Curăţaţi legumele şi tăiaţi-le. Râşniţi condimentele. Tăiaţi ceapa şi .rumeniţi-o uşor în unt.
Tăiaţi ghimbir, adăugaţi praf de curry şi prăjiţi-le împreună.
Prăjiţi carnea tocată până când este pe jumătate gata. Adăugaţi fasole franceză, safe, praf de chilii şi prăjiţi bine.
Puneţi puţină apă, acoperiţi şi fierbeţi până se înmoaie conţinutul.
Scoateţi capacul şi mai prăjiţi cinci minute.
Pofta buna!