Carne cu verdeţuri
PrinteazaCarne cu verdeţuri
Ingrediente:
- 1 kg pulpe de pui
- un pahar şi jumătate de ulei
- 2-3 cepe
- 100 g bulion de roşii
- 2 linguri de făină
- 1 kg de ceapă verde
- 3 legături de mărar
- 3 legături de pătrunjel
- o legătură de tarhon
- 2 legături de usturoi verde
Mod de preparare:
Carne cu verdeţuri: Rumeneşti pulpele, le scoţi şi prăjeşti apoi cele 2-3 cepe tăiate mărunt. Adaugi făina, bulionul şi puţină apă caldă şi laşi să fiarbă până se îngroaşă sosul.
Verdeţurile le speli în mai multe ape, înlături cotoarele şi le tai mărunt. Le căleşti uşor în ulei, pe rând, le pui pe toate în tigaie, le stingi cu puţin oţet.
Pui într-un vas termorezistent toate verdeţurile călite, pulpele rumenite şi sosul, potriveşti de sare şi piper şi le dai la cuptor pentru 10 minute.
Pofta buna!