Carne cu verdeţuri

Printeaza

Carne cu verdeţuri

Ingrediente:

  • 1 kg pulpe de pui
  • un pahar şi jumătate de ulei
  • 2-3 cepe
  • 100 g bulion de roşii
  • 2 linguri de făină
  • 1 kg de ceapă verde
  • 3 legături de mărar
  • 3 legături de pătrunjel
  • o legă­tură de tarhon
  • 2 legături de usturoi verde

 

Mod de preparare:

Carne cu verdeţuri: Rumeneşti pulpele, le scoţi şi prăjeşti apoi cele 2-3 cepe tăiate mărunt. Adaugi făina, bulionul şi puţină apă caldă şi laşi să fiarbă până se îngroaşă sosul.

Verdeţurile le speli în mai multe ape, înlături cotoarele şi le tai mărunt. Le căleşti uşor în ulei, pe rând, le pui pe toate în tigaie, le stingi cu puţin oţet.

Pui într-un vas termorezistent toate verdeţurile călite, pulpele rumenite şi sosul, potriveşti de sare şi piper şi le dai la cuptor pentru 10 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.