Steak de Vită cu Sos de Vin Roșu din: steak de vita, vin rosu, ciuperci, usturoi, ceapa, unt, ulei de masline, sare, piper, rozmarin. Acest fel de mâncare este perfect pentru o cină romantică sau o ocazie specială, impresionând prin gustul său sofisticat și prezentarea elegantă. Însoțit de ciuperci și ceapă caramelizată, steak-ul devine nu […]
Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra
PrinteazaCarne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra din: carne de vită, sos de fasole neagră, sos de soia, mălai, ulei de arahide, ardei verde, ardei iute roşu, ghimbir, coriandru.
Ingrediente:
- 350 g carne de vită tăiată în fâşii
- 160 g sos de fasole neagră
- 1lingură cu sos de soia
- 1 lingură rasă cu mălai
- 2linguri cu ulei de arahide
- 1 ardei verde, curăţat de seminţe şi tăiat în fâşii
- 1 ardei iute roşu, curăţat şi tăiat în fâşii
- 2,5 cm ghimbir, curăţat de coajă şi tăiat în fâşiii
- coriandru, pentru decor
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă sosul de fasole neagră cu sosul de soia şi mălaiul. Pune carnea de vită şi las-o la marinat 15-30 minute.
Prăjeşte carnea în ulei timp de 1-2 minute, apoi adaugă ardeii şi ghimbirul şi mai prăjeşte 2-3 minute, până când legumele s-au înmuiat.
Serveşte imediat, garnisit cu frunze de coriandru.
Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra
Pofta buna!
Hamburger Clasic cu Carne de Vită, Cheddar și Salată Iceberg
Hamburger Clasic cu Carne de Vită, Cheddar și Salată Iceberg din: chifle, carne de vita, branza cheddar, salata iceberg, rosie, ceapa rosie, ketchup, mustar, sare, piper, ulei. Redescoperă gustul autentic al Americii cu această rețetă de Hamburger Clasic. Un favorit etern, acest hamburger îmbină simplitatea cu savoarea, oferind o mâncare reconfortantă ce aduce împreună carne […]