Carne de vită cu broccoli
PrinteazaCarne de vita cu broccoli din: antricot de vita, sare, piper rosu, sos de soia, broccoli, morcov, supa, amidon si ulei.
Ingrediente:
- 600 g antricot de vită
- sare
- piper roşu măcinat
- 3 linguri de sos de soia
- 500 g broccoli
- 1 morcov mare
- 100 ml supă
- 1 lingură de amidon
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Se taie carnea, spălată în prealabil, în cubuleţe. Se asezonează cu sare şi piper şi se lasă la marinat timp de 30 de minute.
Se spală broccoli şi morcovul. Se taie broccoli în bucăţi mai mici, iar morcovul pe lungime, în felii. Se fierb legumele în apă sărată, timp de 5 minute.
Se încălzeşte uleiul într-o tigaie mare şi se călesc cubuleţele de carne. Se adaugă supa şi se mai fierbe puţin.
Se adaugă broccoli şi morcovul într-o tigaie şi se încălzeşte.
Se diluează sosul cu amidon şi cu puţină apă. Se ia tigaia de pe foc şi se serveşte cald.
Carne de vită cu broccoli
Pofta buna!