Carne de vită cu broccoli

Printeaza

Carne de vita cu broccoli din: antricot de vita, sare, piper rosu, sos de soia, broccoli, morcov, supa, amidon si ulei.

Ingrediente:

  • 600 g antricot de vită
  • sare
  • piper roşu măcinat
  • 3 linguri de sos de soia
  • 500 g broccoli
  • 1 morcov mare
  • 100 ml supă
  • 1 lingură de amidon
  • ulei pen­tru prăjit

 

Mod de preparare:

Se taie carnea, spălată în prealabil, în cubuleţe. Se asezonează cu sare şi piper şi se lasă la marinat timp de 30 de minute.

Se spală broccoli şi morcovul. Se taie broccoli în bucăţi mai mici, iar morcovul pe lungime, în felii. Se fierb legumele în apă sărată, timp de 5 minute.

Se încălzeşte uleiul într-o tigaie mare şi se călesc cubuleţele de carne. Se adaugă supa şi se mai fierbe puţin.

Se adaugă broccoli şi morcovul într-o tigaie şi se încălzeşte.

Se diluează sosul cu amidon şi cu puţină apă. Se ia tigaia de pe foc şi se serveşte cald.

 

Carne de vită cu broccoli

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.