Carne de vita cu fasole si pasta de ardei iute
PrinteazaCarne de vita cu fasole si pasta de ardei iute din: ulei de masline, ceapa, carne de vita, pasta de ardei iute, amestec de condimente cajun, rosii, supa de vita, ciocolata neagra, coriandru, orez brun, iaurt.
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 ceapa mare, tocata
- 250 g carne tocata de vita, fara grasime
- 1 lingura pasta de ardei iute
- 1 lingura amestec de condimente Cajun
- 2 conserve a cate 400 g mix de fasole, scurse
- 1 conserva de 400 g rosii tocate
- 1 cub supa de vita
- 2 bucatele de ciocolata neagra
- 1 pachetele de coriandru, tocat
- orez brun fiert si iaurt, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa la foc mediu, până se înmoaie.
Adaugă carnea de vită, piper negru şi puţină sare, mărunţind carnea cu o lingură de lemn în timp ce se închide la culoare.
Adaugă pasta de ardei iute şi condimentele Cajun. Amestecă bine şi mai lasă mâncarea pe foc încă 1 minut.
Adaugă fasolea şi roşiile, apoi fărâmiţează cubul de supă deasupra. Toarnă o cană de apă şi lasă totul să fiarbă 20-30 de minute, până se îngroaşă.
Adaugă ciocolata şi amestecă până se topeşte, apoi încorporează mare parte din coriandru.
Serveşte acest chilii în boluri, peste orez, şi pune deasupra restul de coriandru, o lingură de iaurt şi un strop de pastă de ardei iute.
Carne de vita cu fasole si pasta de ardei iute
Pofta buna!