Carne de vita cu fasole si pasta de ardei iute

Printeaza

Carne de vita cu fasole si pasta de ardei iute din: ulei de masline, ceapa, carne de vita, pasta de ardei iute, amestec de condimente cajun, rosii, supa de vita, ciocolata neagra, coriandru, orez brun, iaurt.

Ingrediente:Carne_de_vita_cu_fasole_si_pasta_de_ardei_iute

  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 250 g carne tocata de vita, fara grasime
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 1 lingura amestec de condimente Cajun
  • 2 conserve a cate 400 g mix de fasole, scurse
  • 1 conserva de 400 g rosii tocate
  • 1 cub supa de vita
  • 2 bucatele de ciocolata neagra
  • 1 pachetele de coriandru, tocat
  • orez brun fiert si iaurt, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa la foc mediu, până se înmoaie.

Adaugă carnea de vită, piper negru şi puţină sare, mărunţind carnea cu o lingură de lemn în timp ce se închide la culoare.

Adaugă pasta de ardei iute şi condimentele Cajun. Amestecă bine şi mai lasă mâncarea pe foc încă 1 minut.

Adaugă fasolea şi roşiile, apoi fărâmiţează cubul de supă deasupra. Toarnă o cană de apă şi lasă totul să fiarbă 20-30 de minute, până se îngroaşă.

Adaugă ciocolata şi amestecă până se topeşte, apoi încorporează mare parte din coriandru.

Serveşte acest chilii în boluri, peste orez, şi pune deasupra restul de coriandru, o lingură de iaurt şi un strop de pastă de ardei iute.

Carne de vita cu fasole si pasta de ardei iute

Carne_de_vita_cu_fasole_si_pasta_de_ardei_iute

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.