Carne de vita picanta

Printeaza

Carne de vita picanta din: piper, usturoi, sare, otet, carne de vita.

 

Ingrediente:Carne de vita picanta

  • 1 linguriţă de piper negru boabe
  • 6 căţei de usturoi mari
  • 1 vârf de sare
  • 4 linguri de oţet din vin roşu
  • 600 g carne de vită

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un mojar se pisează 1 linguriţă de piper negru boabe şi 6 căţei de usturoi mari cu 1 vârf de sare până când se obţine o pastă omogenă, apoi se adaugă 4 linguri de oţet din vin roşu.

Se aşază o bucată de 600 g carne de vită într-un vas nemetalic, apoi se freacă peste tot cu pasta. Se lasă la frigider 2-3 ore.

Pentru a o prepara, se aşază o tigaie-grătar pe foc dat la mare. Se scutură marinada de pe carne, care apoi se asezonează cu sare.

Se frige carnea până se reumeneşte – cam 5 minute pe fiecare parte – apoi se pune la cuptorul încins la 200° C/ gaz 7 timp de 5 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Retete

Tocăniță de carne de vită cu ardei gras

Tocăniță de carne de vită cu ardei gras din: carne tocata de vita, ardei grasi, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, cimbru, patrunjel. Ardeii grași adaugă o notă dulce și o textură crocantă, iar combinația cu carnea de vită și aromele condimentelor oferă o explozie de gust. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 2 ardei […]

 

retete

Curry de carne de vită cu legume

Curry de carne de vită cu legume din: carne de vita, ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, ardei, pasta de curry, lapte de cocos, supa de carne, sare, pper, frunze de coriandru.   Ingrediente: 500 de grame de carne de vită, tăiată în cuburi 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată mărunt […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.