Quiche cu sparanghel din: sparanghel, ceapa, usturoi, uleid e masline, oua, lapte, branza, sare, piper, dovleac copt. Ingrediente: 350gr sparanghel ½ ceapă 2 catei usturoi 1 linguriță ulei de măsline 5 ouă 1 cană lapte 1 cană de brânză ½ lingurita sare ¼ lingurița piper 3 căni dovleac copt Mod de preparare: Preîncălziți […]
Carne de vita cu sparanghel
PrinteazaCarne de vita cu sparanghel din: carne de vita, untura, piper, lamaie, sparanghel, smantana, marar, unt, faina.
Ingrediente:
- 500 g carne de vită
- 100 g untură de porc
- piper
- 2 linguri zeamă de lămâie
- 50 g sparanghel din conservă
- 150 ml smântână
- 1 legătură mărar
- 40 g unt
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Untura se încinge, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se căleşte.
Intre timp, carnea se taie cuburi, se adaugă în cratiţă şi se prăjeşte împreună cu ceapa la foc iute, timp de 10 minute.
Se condimentează cu sare şi piper, se toarnă vinul, zeama din conserva de sparanghel, zeama de lămâie, apoi se acoperă cratiţa şi se fierbe mâncarea înăbuşit 90 de minute.
Sparanghelul se taie felii mai mari şi se adaugă în cratiţă cu 10 minute înainte ca mâncarea să fie gata.
Făina se omogenizează cu smântână, se diluează cu puţină supă de carne şi se toarnă în cratiţă.
Se mai fierb toate împreună aproximativ 10 minute, înainte de servire se pun bucăţele de unt deasupra şi se presară cu mărar tocat.
Carne de vita cu sparanghel
Reteta zilei: Foccacia cu rosii uscate si sparanghel
Foccacia cu rosii uscate si sparanghel din: faina, praf de copt, sare de mare, rozmarin, oregano, busuioc, usturoi, apa, sparanghel, ulei de masline, parmezan, rosii uscate in ulei de masline. Ingrediente: 1 cana faina ¼ linguriță praf de copt ½ linguriță sare de mare 1 lingurita rozmarin uscat 1 lingurita de oregano uscat 3 frunze […]
Tofu cu sparanghel din: arpacas, tofu, morcovi, ceapa verde, sparanghel, ulei, usturoi, ceapa, boia. Tofu-ul se obține prin coagularea laptelui de soia. Boabele de soia sunt înmuiate în apă, apoi măcinate și amestecate cu apă pentru a forma un lapte de soia. Acesta este apoi încălzit și coagulat prin adăugarea unui coagulant, cum ar fi clorura […]
Pofta buna!