Carne de vitel cu legume

Printeaza

O reteta de carne de vitel cu legume din: carne de vitel, ceapa, usturoi, morcovi, ardei grasi, broccoli, fasole verde, ulei, suc de rosii, orez, condimente, rozmarin, piper, soia si ghimbir.

Ingrediente:Carne de vitel cu legume

  • 400 g carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi (rosu si galben)
  • 1 broccoli mic
  • 5-6 teci de fasole verde din conserva
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri suc de rosii
  • 200 g orez pentru garnitura
  • condimente
  • rozmarin
  • piper

pentru sosul marinat:

  • 6 linguri soia
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura ghimbir proaspat

 

Mod de preparare:

Amesteci, mtr-un castron mare, ingre¬dientele pentru so¬sul marinat, tai car¬nea bucăţele potrivite, le introduci în sos şi le laşi la marinat peste noapte. Aşezi carnea cu tot cu sosul marinat dar strecurat) într-un vas termorezistent, pui şi două linguri de ulei, puţină apă, acoperi cu folie de aluminiu şi îl introduci in cuptorul preîncălzit pentru 45-50 de minute.

Adaugi legumele tăiate după preferinţă, presari condimente, rozmarin, si piper dupa gust, sucul de rosii, amesteci si mai lasi in cuptor inca 30 de minute, pana cand legumele se inmoaie.

Separat fierbi in apa cu condimente si o lingura de ulei, il strecori si il servesti alaturi de legume si carne.

Carne de vitel cu legume

Carne de vitel cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.