Carote glasate

Printeaza

O reteta de carote glasate din: carote, supa de legume, unt, miere, sare, piper si frunze de patrunjel.

Ingrediente:Carote glasate

  • 800 g carote (morcovi tineri)
  • 200 g supa de legume
  • 2 linguri unt
  • 3 lingurite miere
  • sare
  • piper
  • 1 lingura frunze de patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă caratele, lăsând puţin din codiţele verzi. Se încinge supa şi se înăbuşă morcovii 15 min. Se scurg. Se topeşte untul şi se adau­gă morcovii; se călesc 5 min.

Se adaugă mierea. Morcovii glasaţi în caramel se servesc într-un bol; se sărează şi se piperează. Se pre­sară pătrunjel.

Carote glasate

Carote glasate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.