Carpaccio de căpşuni cu vanilie
PrinteazaCarpaccio de căpşuni cu vanilie din: capsuni, limeta, miere, rom, baton de vanilie, lamaita.
- 500 g capsuni
- 1 limeta
- 150 g miere
- 100 ml rom
- 1 baton de vanilie
- 4 fire lamaita
Mod de preparare:
Se spală căpşunile sub jet de apă rece, se îndepărtează codiţele verzi şi se taie fructele în felii subţiri. Se rade coaja de limettă şi se stoarce sucul. Se amestecă sucul de limettă cu miere şi Se aşază căpşunile recipient cu capac, închide etanş; se cu amestecul de miere şi se adaugă păstaia de vanilie; se dau la frigider cca 4 ore.
Se repartizează pe farfurii feliile de căpşuni, cu tot cu sosul lor şi se ornează cu frunze de lămâiţă. Se poate oferi alături o porţie de îngheţată.
Carpaccio de căpşuni cu vanilie
Pofta buna!
Astept sa apara capsunile, astea de acum n-au nici un gust