Carpaccio de manzat cu legume
PrinteazaO reteta de carpaccio de manzat cu legume din: carpaccio de manzat, morcovi, telina, napi, patrunjel, rozmarin, lamaie, ulei de masline extravirgin, sare si piper.
- 400 g carpaccio de mânzat
- 150 g morcovi
- 100 g ţelină
- 150 g napi
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură rozmarin
- 1 lămâie
- 5 linguri ulei de măsline extravirgin
- sare şi piper
Mod de preparare:
Curăţă coaja de pe lămâie, taie-o fâşii mici şi subţiri, apoi stoarce lămâia. Spală şi taie ţelina, napii şi morcovii. Spală pătrunjelul şi rozmarinul, curăţă frunzuliţele şi toacă-le.
Fierbe timp de 8 minute morcovii, ţelina şi napii. Adaugă sucul de lămâie şi continuă fierberea încă 2 minute, apoi scoate legumele.
Pune feliile de carpaccio într-un vas termorezistent, condimentează-le cu sare, piper, după gust, şi stropeşte-le cu ulei. Pune peste ele legumele fierte. Aşază vasul în cuptorul încălzit la 200° C pentru 3 minute şi serveşte preparatul fierbinte.
Carpaccio de manzat cu legume
Poftă bună!
Incoming search terms:
- carpaccio de manzat