Carpaccio de vita cu orez

Printeaza

O reteta carpaccio de vita cu orez basmatic, ulei de masline, sos worcester, sare, piper si salvie.

Ingrediente:Carpaccio de vita cu orez

  • 100 g muşchi de vită
  • 20 ml ulei de măsline
  • 100 g orez basmatic
  • sos Worcester
  • sare şi piper după gust
  • salvie

 

Mod de preparare:

Muşchiul de vită se condi­mentează cu sare şi piper, apoi se dă la congelator pentru minimum două zile (cu cât stă mai mult la congelator, muşchiul devine mai fraged).

Se scoa­te muşchiul şi se taie feliuţe. Separat se fierbe ©rezul cu puţină sare. Când acesta este fiert se umplu cu el feliuţele de carpaccio şi se ornează cu frunze de salvie.

Se montează pe o far­furie, iar deasupra se toarnă sos Worcester.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.