Carpaccio de manzat cu legume

Printeaza

Carpaccio de manzat cu legume din: carpaccio de manzat, morcovi, telina, napi, patrunjel, rozmarin, lamaie, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g carpaccio de mânzat
  • 150 g morcovi
  • 100 g ţelină
  • 150 g napi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură rozmarin
  • 1 lămâie
  • 5 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Curăţă coaja de pe lămâie, taie-o fâşii mici şi subţiri, apoi stoarce lămâia. Spală şi taie ţelina, napii şi morcovii.

Spală pătrunjelul şi roz­marinul, curăţă frunzuliţele şi toacă-le.

Fierbe timp de 8 minute morcovii, ţelina şi napii. Adaugă sucul de lămâie şi continuă fierberea încă 2 minute, apoi scoa­te legumele.

Pune feliile de carpaccio într-un vas termorezistent, condimentează-le cu sare, piper, după gust, şi stropeşte-le cu ulei.

Pune peste ele legumele fierte. Aşază vasul în cuptorul încălzit la 200° C pentru 3 minute şi serveşte preparatul fierbinte.

 

Carpaccio de manzat cu legume

Poftă bună!

 

 

Palinca: O privire asupra tradiției și distilării

Palinca: O privire asupra tradiției și distilării. Pălinca este o băutură alcoolică tradițională din România și Ungaria, obținută prin fermentarea și distilarea fructelor. Deși este adesea asociată cu prunele, pălinca poate fi făcută și din alte fructe, cum ar fi mere, pere, vișine și caise. Istorie: Originea pălincii este înconjurată de mister, dar se crede […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • carpaccio de manzat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.