Carpaccio de somon din: somon, ulei de masline, zeama de lamaie, marar, sare, piper. Ingrediente: 1 somon de 2-3 kg de preferinta salbatic 1 pahar ulei de masline zeama de la doua lamaii marar tocat, sare, piper Mod de preparare: Se detaseaza fileurile. Se trage delicat pielea dinspre coada spre cap (pentru marirea […]
Unt de somon afumat din: unt, file de somon afumat. Ingrediente: 2-3 linguri unt (circa 150 g) circa 75 g file de somon afumat Mod de preparare: Untul şi somonul se bat foarte bine (şi mult) într-o piuliţă de lemn sau ceramică. Se obţine o pastă fină care este trecută prin […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.