Carpaccio de vita cu menta din: pulpa de vita, dovlecei, ulei de masline extravirgin, vin alb sec, frunze de menta, sare si piper alb. Ingrediente: 600 g pulpă de vită (felii foarte subţiri) 4 dovlecei mici (zucchini) 4 linguri ulei de măsline extravirgin 1/2 pahar vin alb sec câteva frunze de mentă sare şi piper […]
Carpaccio de vita cu patrunjel si lamaie
PrinteazaCarpaccio de vita cu patrunjel si lamaie din: filete de vită (carnea fiartă în prealabil), sare, piper, ulei de masline, zeama de lamaie, patrunjel.
Ingrediente:
- 160 g filete de vită (carnea fiartă în prealabil)
- piper, sare
- 3 lingura ulei de măsline
- 2 lingura zeamă de lămâie
- 1 lingura pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Fileul de vită se lasă puţin la congelat şi pe urmă se taie în felii subţiri.
Se porţionează pe două farfurii şi se condimentează cu sare şi piper.
Uleiul de măsline se amestecă cu zeama de lămâie şi pătrunjelul, şi se pune peste carne.
Deasupra se presară piper măcinat mare.
Carpaccio de vita cu patrunjel si lamaie
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Carpaccio de somon cu avocado
Carpaccio de somon cu avocado din: file de somon, creveti, rosii, avocado, unt, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 4 fâşii de file de somon 8 creveti decorticati semipreparaţi 2 roşii 1 avocado 50 g unt cimbru uscat sare piper Mod de preparare: Decojeşti fructul de avocado şi speli roşia. Tai roşia în sferturi, iar avocado […]
Pofta buna!