un deliciu culinar rafinat, combinând textura bogată a cărnii de rață cu aromele dulci-acrișoare ale zmeurei și picanteria subtilă a ghimbirului. Acest fel de mâncare este perfect pentru o ocazie specială sau o cină festivă, aducând un mix de gusturi și texturi care încântă și cele mai exigente […]
Carpaccio de vită
PrinteazaCarpaccio de vita, muschi de vita, otet, vin alb, ulei de masline, paine neagra, sos de soia, sos worcestershire, rozmarin, busuioc, usturoi, piper, sare.
Ingrediente:
- 500 g muşchi de vită
- 100 ml oţet balsamic
- 100 ml vin alb
- 250 ml ulei de măsline
- felii de pâine neagră
- 5 linguri sos de soia
- 5 linguri de sos Worcestershire
- 1/2 legătură de rozmarin
- 1/2 legătură de busuioc
- 2 căţei de usturoi feliaţi
- boabe piper
- 1 linguriţă de sare grunjoasă
Mod de preparare:
Carpaccio de vită: feliază subţire carnea de vită când este îngheţată. Din ingredientele rămase, mai puţin pâinea, se amestecă o marinată.
păstrează câteva frunze de rozmarin pentru decor.
Este recomandat să se lase carnea în marinată, la frigider, măcar 12 ore.
aşază fâşiile de carne pe felii de pâine şi se stropesc cu puţină marinată. Se pot decora cu frunze de rozmarin.
Pofta buna!
Omletă cu Slănină Afumată și Brânză
o opțiune de mic dejun sau brunch care combină savoarea intensă a slăninei afumate cu gustul cremos al brânzei. Este o rețetă rapidă și ușor de preparat, perfectă pentru un început energic al zilei. Ingrediente și Beneficiile lor Ouă (4 mari): Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine de […]
Terci de Ovăz cu Mere și Scorțișoară
Un Mic Dejun Nutritiv și Aromat – un mic dejun ideal pentru a începe ziua cu energie și bună dispoziție. Combinând textura cremoasă a ovăzului cu dulceața naturală a merelor și aroma caldă a scorțișoarei, această rețetă simplă, dar delicioasă, oferă o porție sănătoasă de fibre, vitamine și […]