Carpaccio de vită
PrinteazaO reteta delicioasa de carpaccio de vita, muschi de vita, otet, vin alb, ulei de masline, paine neagra, sos de soia, sos worcestershire, rozmarin, busuioc, usturoi, piper, sare.
- 500 g muşchi de vită
- 100 ml oţet balsamic
- 100 ml vin alb
- 250 ml ulei de măsline
- felii de pâine neagră
- 5 linguri sos de soia
- 5 linguri de sos Worcestershire
- 1/2 legătură de rozmarin
- 1/2 legătură de busuioc
- 2 căţei de usturoi feliaţi
- boabe piper
- 1 linguriţă de sare grunjoasă
Mod de preparare:
Se feliază subţire carnea de vită când este îngheţată. Din ingredientele rămase, mai puţin pâinea, se amestecă o marinată.
Se păstrează câteva frunze de rozmarin pentru decor.
Este recomandat să se lase carnea în marinată, la frigider, măcar 12 ore.
Se aşază fâşiile de carne pe felii de pâine şi se stropesc cu puţină marinată. Se pot decora cu frunze de rozmarin.
Pofta buna!