Ton la Grătar cu Sos de Usturoi și Ierburi din: fileuri de ton, sare, piper, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, patrunjel, cimbru, sare, piper Tonul la grătar cu sos de usturoi și ierburi este o rețetă care aduce în prim-plan savoarea unică a mării, îmbinată cu aromele intense ale usturoiului și prospețimea ierburilor […]
Cartof copt cu mancare de legume
PrinteazaCartof copt cu mancare de legume din: cartof, seminte de chimion, chili, ratatouille, coriandru, iaurt, rucola, zeama de lamaie.
Ingrediente:
- seminte de chimion
- chili
- 1 portie ratatouille
- 2 linguri coriandru tocat
- 25 gr iaurt
- rucola
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
Cartof copt cu mancare de legume: Coace cartoful in cuptor. Pune cateva linguri de apa intr-o oala impreuna cu cate 1 lingurita seminte de chimion si chili.
Fierbe si chiar inainte ca apa sa se evapore adauga 1 portie de ratatouille decongelat.
Dupa cateva minute, incorporeaza 2 linguri de coriandru tocat.
Taie in doua cartoful copt, pune deasupra lui mancarea de legume si iaurt. Serviti rucola amestecata cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Salată Mexicana cu Fasole Roșie
Salată Mexicana cu Fasole Roșie din: fasole rosie, porumb, avocado, rosii, ardei, ceapa, suc de lime, ulei, coriandru, sare, piper. Această salată nu este doar un deliciu pentru papilele gustative, dar și o alegere excelentă pentru cei care își doresc o masă sănătoasă și sățioasă. Avocado cremos, fasolea roșie bogată în proteine, porumbul dulce, roșiile […]
Varza cu Cartofi și Morcovi în Sos Aromat: Gomen – Rețeta Tradițională și Istoria acestui Preparat
Varza cu Cartofi și Morcovi în Sos Aromat: Gomen – Rețeta Tradițională și Istoria acestui Preparat. Gomen este un preparat tradițional etiopian, care a captivat gusturile și inimile multora prin savoarea și complexitatea sa. Originea și Istoria Gomen, în esența sa, este un preparat bazat pe varză, îmbogățit frecvent cu morcovi, cartofi și un amestec […]