Cartof umplut cu peste
PrinteazaCartof umplut cu peste din: cartof, margarina vegetala, ton in ulei, boabe de porumb, maioneza vegetala, suc de lamaie.
- 2 cartofi cu coaja alba de cate 200 g
- 500 g margarina vegetala
- 1 conserva de ton in ulei (175 g)
- 100 boabe de porumb fiert
- 100 g maioneza vegetala
- sucul de la o lamaie
Mod de preparare:
Spălaţi cartofii şi învelifi-i în folie de aluminiu. Preîncălziti cuptorul si lăsaţi cartofii la copt timp de o oră şi un sfert, la 1 80° C, până se pătrund bine. Intre timp, amestecaţi tonul cu boabele de porumb şi maioneza şi potriviţi de sare. Adăugaţi sucul de la o lămâie şi amestecaţi.
Scoateţi cartofii din cuptor, îndepărtaţi folia fără să îi curăţaţi de coajă, tăiati-i în două pe lungime, adăugaţi deasupra fiecăruia câte 25 g margarină şi apoi compoziţia.
Cartof umplut cu peste
Pofta buna!