Cartof umpluti cu pui: cartofi, dovlecel, piept de pui, smantana, iaurt, usturoi, masline, marar, sare, piper.
Ingrediente:
4 cartofi mai mari
un dovlecel
doi piepţi de pui
200 ml smântână
100 ml iaurt
6 căţei de usturoi
250 ml ulei de măsline
mărar
sare
pipe
Mod de preparare:
Piepţii de pui se dezosează, se spală, se scurg de apă şi se taie bucăţi mai mici.
Se condimentează şi se prăjesc în ulei încins. Când sunt gata, se scot cu o spumieră într-un castron şi se acoperă cu un capac.
In uleiul rămas se prăjesc rondele de dovlecei condimentate, se scot şi se pun lângă bucăţile de pui.
Cartofii se spală bine de pământ şi se pun la fiert în apă cu sare pentru 20 de minute. Se scot din apă, se aşază pe o tavă şi se introduc în cuptorul încins.
Se coc la foc mediu până ce pot fi pătrunşi cu dinţii unei furculiţe, se scot pe un platou şi se taie jumătăţi, fără să se desprindă părţile.
Pe o jumătate de cartof se pun rondele de dovlecel, bucăţi de carne, se presară cu mărar tocat şi se acoperă cu jumătatea de cartof rămasă.
Cartof umplut cu peste din: cartof, margarina vegetala, ton in ulei, boabe de porumb, maioneza vegetala, suc de lamaie. Ingrediente: 2 cartofi cu coaja alba de cate 200 g 500 g margarina vegetala 1 conserva de ton in ulei (175 g) 100 boabe de porumb fiert 100 g maioneza vegetala sucul de la o lamaie […]
Cartofi umpluti cu carne tocata de vita din: cartofi, ceapa, carne de vita, ardei, rosii, sos picant, unt, ulei, cascaval, sare. Ingrediente: 8 cartofi o ceapă 300 g carne tocată de vită un ardei gras 2 roşii o linguriţa sos picant 3 linguri unt 3 linguri ulei 50 g caşcaval ras sare Mod de […]
Cartofi umpluti cu tofu din: ciuperci, cartofi, tofu, ulei, ceapa, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 400 g ciuperci champignon 4 cartofi mari 1/4 cană cremă de brânză de soia 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă mare sare piper verdeaţă Mod de preparare: Speli cartofii, îi aşezi pe o tavă şi îi coci pentru aproximativ 45 […]
O reteta delicioasa de cartof umplut cu: dovlecel, piept de pui, smantana, faina, iaurt, usturoi, ulei de masline, marar, sare, piper. Ingrediente: 4 cartofi mai mari un dovlecel doi piepţi de pui 200 ml smântână 100 ml iaurt 150 g făină 6 căţei de usturoi 250 ml ulei de măsline mărar sare piper Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi place