Cartofi cu brânză şi arpagic verde
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de cartofi cu branza si arpagic verde din: cartofi, unt, branzica de vaci, ardei gras, sare si piper rosu.
- 800 g cartofi
- 80 g unt
- 200 g brânzică de vaci
- frunze de arpagic
- ardei gras
- sare
- piper roşu
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie fiecare in 8 bucat. Se pune o oala cu apa la fiert, se adauga sare, dupa gust iar apoi cartofii. Se fierb cartofii timp de 20 de minute.
Se scurg cartofii de apa, se pun pe o farfurie si se adauga branzica de vaci, arpagicul si piperul rosu.
Poti inlocui branzica de vaci cu orice alt sortiment, dupa preferinte. De asemenea, daca nu ai frunze de arpagic poti folosi si ceapa verde, tocata marunt.
Cartofi cu brânză şi arpagic verde
Pofta buna!