Cartofi cu bulion si usturoi
PrinteazaO reteta de Cartofi cu bulion si usturoi din: cartofi, ulei, bulion, mujdei, patrunjel, sare si piper.
- 1 kg cartofi
- 3-4 linguri ulei
- 2-3 linguri bulion diluat cu apa
- 3-4 linguri mujdei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi cartofii în coajă în apă cu sare. Lăsaţi-i la răcit. Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i în sferturi, pe lungime.
Puneţi-i într-o tigaie, în uleiul încins şi înăbuşiţi-i apoi, cu bulionul şi mujdeiul preparat dinainte, timp de 3-4 minute.
La sfârşit, adăugaţi pătrunjelul tocat mărunt şi potriviţi de sare şi piper.
Cartofi cu bulion si usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cartofi inabusiti cu usturoi