Cartofi si ceapa rumenita cu glazura de mustar si miere

Printeaza

Preincălzeşte cuptorul la semnul 6/200C. In tava de copt, aşază 1,2 kg de cartofi, curăţaţi de coajă şi tăiaţi sferturi, împreună cu 2 cepe mici, curăţate de coajă şi tăiate sferturi, şi 4 căţei de usturoi intregi.

Stropeşte cu 4 linguri ulei de floarea soarelui şi amestecă pentru a se unge uniform. Presară sare şi piper şi dă la cuptor 45-50 de minute. In ultimele 5-10 minute de copt, stropeste cu 1 lingura de miere si 1 lingura mustar cu boabe intregi.

Amesteca si da din nou la cuptor pentru caramelizat.

Cartofi si ceapa rumenita cu glazura de mustar si miere

Cartofi si ceapa rumenita cu glazura de mustar si miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.