Cartofi cu ciolan afumat

Printeaza

Cartofi cu ciolan afumat din: ciolan, cartofi, ceapa, marar, ulei, ghimbir, chili, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300-400 g ciolan afumat
  • 1 kg cartofi mici
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 legătură mărar
  • ulei
  • piper
  • ghimbir
  • chilli
  • sare
  • 1-2 linguri ulei

 

Mod de preparare Cartofi cu ciolan afumat:

Tai ciolanul şi îl fierbi 40 de minute, apoi îl scoţi, îl scurgi şi îl rumeneşti, într-o tigaie cu ulei, pe ambele părţi şi îl dai deoparte.

Speli cartofii, îi cureţi, îi tai jumătăţi şi îi fierbi, 10 minute, în apă cu sare.

Ii scoţi, îi scurgi şi îi prăjeşti uşor, apoi aşezi peste ei felii de ciolan, ceapa tocată şi torni din zeama în care a fiert carnea atât cât să acoperi ingredientele.

Laşi la fiert, cu capac, până când scade zeama, condimentezi cu piper, ghimbir, chili, după gust, opreşti focul şi presari mărarul tocat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.