Cartofi cu ciuperci şi carne de porc

Printeaza

Cartofi cu ciuperci şi carne de porc din: cartofi, ceapa, unt, ou, branza feta, carne de porc, ciuperci, sare, piper si marar.

Ingrediente:Cartofi_cu_ciuperci_si_carne_de_porc

  • 7-8 cartofi mari
  • 3 cepe
  • unt
  • 1 ou
  • 250 g branza feta
  • 300 g carne de porc tocata
  • 6-7 ciuperci
  • sare
  • piper
  • marar

 

Mod de preparare:

Cureti cartofii si ii tai feliute precum cartofii prajiti. intr-o tigaie pui cartofii impreuna cu untul si amesteci sa nu se lipeasca.

Atunci cand cartofii au inceput sa s einmoaie, adaugi carnea de porc.

Cand carnea cu cartofii sunt gata, poti sa adaugi ciupercile impreuna cu ceapa taiata solzisori.

Dupa ce ingredientele din tigaie s-au facut, la sfarsit poti sa adaugi branza feta si oul batut cu putin lapte dulce.

Dupa gust, poti sa adaugi sare si piper. Dupa preferinta, poti pune marar verde.

Cartofi cu ciuperci şi carne de porc

Cartofi_cu_ciuperci_si_carne_de_porc

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ceafă de porc la grătar cu garnitură de cartofi dulci

Ceafă de porc la grătar cu garnitură de cartofi dulci din: ceafa de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, suc de lamaie, sare, piper, cartofi dulci.   Ingrediente: 500 de grame de ceafă de porc, tăiată în bucăți potrivite 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță de rozmarin proaspăt, […]

 

retete

Cotlet de porc si cartofi la cuptor

Cotlet de porc si cartofi la cuptor din: cotlete de porc, cartofi, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rozmarin, supa de legume.   Ingrediente: 4 cotlete de porc 4 cartofi medii 1 ceapă medie 2 căței de usturoi 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper după gust Cimbru și rozmarin uscat […]

 

Friptura de porc cu sote de cartofi

Friptura de porc cu sote de cartofi

Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire   Mod de preparare: Spalati […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. as manca niste carne de porc si cu cartofi si ciuperci e combinatia ideala

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.