Cartofi in coaja cu branza
PrinteazaCartofi in coaja cu branza din: cartofi noi, ulei, branza cu mucegai, smantana, ceapa, patrunjel, salata iceberg.
- 750 g cartofi noi
- 1 lingură ulei de măsline
- 150 g brânză cu mucegai, sfărâmată
- 2 linguri smântână
- 50 g ceapă prăjită crocantă, plus pentru presărat
- o mână de pătrunjel, tocat
- 50 g salată iceberg, tăiată fâşii
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/160 C.
Aşază cartofii în tava de copt, stropeşte cu ulei şi presară sare grunjoasă şi dă la cuptor 1 oră. Taie câte un capac din fiecare cartof, scobeşte-l cu linguriţa şi dă-i din nou la cuptor 15 min. Lasă să se răcească uşor.
Combină brânza cu smântână, ceapa, pătrunjelul. Porţionează salata în cartofi, pune deasupra amestecul de brânză şi presară ceapa.
Pofta buna!