Cartofi copti

Printeaza

 Cartofi copti

Ingrediente:Cartofi copti

  • 12 cartofi mijlocii
  • sare
  • unt proaspăt

 

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii bine, apoi se şterg. Se presară cu sare, se pun în cuptor. Se întorc pe o parte şi pe alta ca să-i cuprindă bine căldura.

Cartofii mijlocii se coc într-o oră şi jumătate. Când sunt gata se aşază pe farfurie pe un şervet. Se servesc fierbinţi, cu unt proaspăt. Se pot coace şi curăţiţi de coajă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac cartofii copti. Sunt usor de facut si foarte gustosi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.