Cartofi copti cu carnaciori si umplutura picanta
PrinteazaCartofi copti cu carnaciori si umplutura picanta din: cartofi, cârnăciori, ceapa verde, caşcaval, boia, camembert, sare, piper.
Ingrediente:
- 8 cartofi fierţi în coajă
- 4 cârnăciori
- 4 cepe verzi
- 5 linguri caşcaval ras
- 1 praf boia
- 1 rolă camembert (120 g)
- sare, piper
Mod de preparare:
Se decupează o parte rotunjită de la fiecare cartof (nedecojit), astfel încât să stea stabil atunci când este aşezat în tavă.
Se scobesc cartofii în interior şi se pasează miezul cu furculiţa.
Se decojesc cârnăciorii şi se taie fâşii pe diagonală.. Se spală ceapa şi se taie rondele; se amestecă rondelele cu cârnăciori, caşcaval, boia şi cartofi pasaţi.
Se taie felii rola de camembert. Se umplu cartofii cu amestecul pregătit; se acoperă cu felii de camembert; se sărează şi se piperează.
Se coc timp de cca 10-15 min. în cuptorul încins la 180 °C.
Cartofi copti cu carnaciori si umplutura picanta
Pofta buna!