Cartofi copţi cu branză
PrinteazaCartofi copţi cu branză
Ingrediente :
- 4 cartofi
- 1 legătură pătrunjel
- 4 roşii uscate, în ulei
- sare
- piper
- 200 g cremă de brânză
- 100 g gorgonzola
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul la 180°C. Spălaţi cartofii, uscaţi-i pe un şervet de bucătărie, înfăşuraţi-i în folie de aluminiu şi înţepaţi-i de mai multe ori cu o furculiţă. Intre timp spălaţi verdeaţa şi tocaţi-o mărunt.
Scurgeţi roşiile şi adăugaţi verdeaţa pregătită peste ele. Condimentaţi-le cu sare şi cu piper. Amestecaţi crema de brânză cu gorgonzola şi încorporaţi-le în amestecul cu roşii şi verdeaţă (fără să le amestecaţi cu lingura!). 3
Luaţi cartofii din folie, crestaţi-i în cruce, presaţi-i încet şi umpleţi-i cu amestecul de brânză. Aşezaţi-i din nou în tavă şi coaceţi-i alte 5 minute, până când începe să se topească brânza.
Cartofii în folie se pot prepara şi pe grătar, circa 60 de minute pe marginea gratarului.
Cartofi copţi cu brânză
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cartofi copti in staniol