Cartofi copti cu capere

Printeaza

Cartofi copti cu capere din: cartofi, capere, masline, cimbru, rozmarin, ulei de masline si otet de vin.

Ingrediente:Cartofi copti cu capere

  • un kg cartofi
  • o jumatate de cana de capere
  • o cana de masline
  • o lingura frunze de cimbru
  • putin rozmarin
  • 6 linguri ulei de masline
  • o lingura de otet de vin alb

 

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 240 de grade sau treapta 9.

Fierbe cartofii pana devin usor fragezi, cam 12 minute. Scurge-i de apa, taie-i in doua, apoi pune-i intr-un bol. Adauga caperele, maslinele si ierburile aromate, o mare parte din ulei, sare si piper. Amesteca.

Pune intr-o tava hartie de copt si asaza cartofii intr-un singur strat. Amesteca otetul cu uleiul ramas, stropeste cartofii si tine-i la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.