Cartofi copti cu fasole

Printeaza

Cartofi copti cu fasole din: cartofi, fasole, ceapa, costita, boia, sos, rosii.

Ingrediente:Cartofi copti cu fasole

  • 6 cartofi dulci

Pentru fasole:

  • 200 g costiţă afumată, tăiată cuburi
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 linguri boia iute
  • 300 g sos pentru friptură la grătar, borcan de cumpărat
  • 400 g conservă de roşii în suc
  • 400 g conservă fasole albă
  • 400 g conservă fasole roşie

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200C.

Spală cartofii dulci, aşază-i în îava de copt, presară sare şi dă la cuptor maximum 1 oră. Sau înveleşte-i în folie de aluminiu pusă în dublu şi aşază-i pe jar până când se pătrund.

Prăjeşte costiţa într-un vas larg 3 minute, adaugă ceapa, boiaua şi prăjeşte încă 3 minute. Adaugă sosul, roşiile şi fasolea, potriveşte gustul de sare şi adu la punctul de fierbere.

Acoperă vasul cu capac şi lasă să fiarbă înăbuşit 20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.