Cartofi copti cu porumb
PrinteazaCartofi copti cu porumb din: cartofi, carnat, fasole, porumb, sare, ulei, cascaval.
- 3-4 cartofi
- 1 cârnat
- 200 g fasole verde
- 50 g porumb
- sare
- 3 linguri ulei
- 50 g caşcaval
Mod de preparare:
Scurgi porumbul, îl treci pe sub un jet de apă rece şi îl laşi într-o sită.
Sotezi 3-4 minute în ulei cârnatul tăiat bucăţi şi fasolea verde. Speli cartofii, îi crestezi pe lung şi îndepărtezi o parte din miez. Aşezi la mijloc legumele sotate, amestecate cu porumbul, adaugi sare şi pui cartofii într-o tavă.
Ii dai la cuptor până poţi înfige o scobitoare în ei.
Cu 10 minute înainte să fie gata, presari caşcaval ras şi laşi până se gratinează.
Pofta buna!