Cartofi copti cu porumb

Printeaza

Cartofi copti cu porumb din: cartofi, carnat, fasole, porumb, sare, ulei, cascaval.

Ingrediente:Cartofi copti cu cascaval

  • 3-4 cartofi
  • 1 cârnat
  • 200 g fasole verde
  • 50 g porumb
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • 50 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Scurgi porumbul, îl treci pe sub un jet de apă rece şi îl laşi într-o sită.

Sotezi 3-4 minute în ulei cârnatul tăiat bucăţi şi fasolea verde. Speli cartofii, îi crestezi pe lung şi îndepărtezi o parte din miez. Aşezi la mijloc legumele sotate, amestecate cu porumbul, adaugi sare şi pui cartofii într-o tavă.

Ii dai la cuptor până poţi înfige o scobitoare în ei.

Cu 10 minute înainte să fie gata, presari caşcaval ras şi laşi până se gratinează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.