Cartofi copti cu sos de patrunjel

Printeaza

Cartofi copti cu sos de patrunjel din: cartofi, usturoi, patrunjel,sare.

Ingrediente: Cartofi copti cu sos de patrunjel

  • 2 kg cartofi roșii
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 2 linguri patrunjel, tocat
  • 1 ½ linguriță sare

 

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii într-o oală cu apă si 1 lingurita sare timp de 20 de minute. Scurgeti si lasati sa se odihneasca.

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Combinați usturoiul, uleiul de măsline, patrunjelul și sarea rămasă si amestecati bine. Zdrobiti usor si transferati intr-o tava de copt. Adaugati sosul de patrunjel si coaceți cartofii timp de 30 minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Cartofi copti umpluti cu carne de vita

Cartofi copti umpluti cu carne de vita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.