Cartofi copti cu unt si sunca

Printeaza

Cartofi copti cu unt si sunca din: cartofi, unt, sunca.

Ingrediente:Cartofi copti cu unt si sunca

  • 2 cartofi
  • 10 g unt
  • 1 felie de suncâ fiarta

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii, se coc în coajă la cuptor, apoi se scot, se taie în două şi li se scoate o parte din miez, care se amestecă cu untul şi şunca fiartă, tăiată cuburi.

Se umplu cartofii cu aceasta com­poziţie şi se servesc calzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.