Cartofi copti cu unt

Printeaza

Cartofi copti cu unt

Ingrediente:Cartofi copti cu unt

  • 10 cartofi mijlocii
  • 100-150 g unt
  • sare

Mod de preparare:

Spălăm bine cartofii cu peria. îi pu­nem într-o tavă veche şi îi dăm la cup­tor pînă se coc.

Ii scoatem şi îi servim la masă pe un şervet, într-o farfurie.

Ii tăiem în două şi îi mîncăm cu unt proas­păt şi cu sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.