Cartofi copti in cuptor

Printeaza

Cartofi copti in cuptor din: cartofi, sare.

Ingrediente:Cartofi copti in cuptor

  • 1 kg cartofi de mărimi cât mai apropiate
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii în coajă se spală bine şi se pun la copt în cuptor, la foc potrivit. In mod normal cartofii se coc în 1-2 ore. Când sunt gata, se servesc fierbinţi cu sare. De obicei cartofii copţi se rup cu mâna. Când nu se mănâncă de post, cartofii se servesc cu unt proaspăt de casă şi/sau brânză (în special telemea).

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.