Ceai de Gălbenele și Rozmarin din: flori de galbenele, rozmarin, apa, miere. Un ceai ce combină proprietățile calmante ale gălbenelelor cu aroma distinsă a rozmarinului, această băutură este nu doar un deliciu pentru papilele gustative, dar și un tonic excelent pentru minte și corp. Ideal pentru a fi savurat în momentele de relaxare, ceaiul de […]
Cartofi copti cu legume si bacon
PrinteazaCartofi copti cu legume si bacon din: cartofi, amestec de legume congelate, bacon sau şuncă afumată, ulei, brânză Camembert, sare.
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 200 g amestec de legume congelate
- 200 g bacon sau şuncă afumată
- 1 lingură ulei
- 150 g brânză Camembert
- sare
Mod de preparare:
Cartofii bine spălaţi se pun la fiert necurătaţi, în apă cu sare. Intre timp, amestecul de legume se pune în tigaie si se lasă să se evapore apa.
Apoi, se adaugă uleiul si se pune baconul. Se lasă să se călească împreună.
Cartofii fierţi se taie pe jumătate, se scobesc de miez, care se amestecă cu legumele si baconul, iar apoi se umplu cu această compoziţie. Se asază felii de brânză deasupra si se lasă la cuptor 10 minute.
Cartofi copti cu legume si bacon
Pofta buna!
Porc cu Lămâie și Rozmarin din: cotlet de porc, suc si coaja de lamaie, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper. Este o rețetă care îmbină simplitatea cu rafinamentul, aducând în farfurie aromele luminoase și proaspete ale Mediteranei. Acest fel de mâncare este perfect pentru o cină în familie sau un prânz festiv, oferind o explozie de […]