Cartofi copti, cu rozmarin din: cartofi, grasime de pasare, sare de mare si rozmarin.
Ingrediente:
1,5 kg cartofi albi, mai fainosi, curatati si taiati sferturi
100 ml grasime de pasare
sare de mare
4 ramurele de rozmarin, doar frunzele, taiate marunt
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C.
Pune cartofii intr-o oala mare cu apa rece si sarata si fierbe-i la foc mic 6 min, scurge-i si pune-i inapoi in oala, acopera cu un capac si agita-i bine.
Incinge grasimea de pasare intr-o tava de copt, in cuptor.
Pune cu grija cartofii fierti in tava, trece-i prin grasime, presara-i cu sare de mare si coace-i la cuptor 30 min, intorcandu-i o data.
Presara cu rozmarin si coace-i inca 30 min, intorcandu-i din cand in cand pana arata rumeniti si crocanti.
Cartofi copti cu capere din: cartofi, capere, masline, cimbru, rozmarin, ulei de masline si otet de vin. Ingrediente: un kg cartofi o jumatate de cana de capere o cana de masline o lingura frunze de cimbru putin rozmarin 6 linguri ulei de masline o lingura de otet de vin alb Mod de preparare: Incalzeste cuptorul […]
Cartofi copti cu branza din: cartofi, coriandru, usturoi, ulei de masline, chimen, curry, chili, sare, suc de lamaie, paprika, piper, branza. Ingrediente: 3 cartofi 1 linguriță coriandru tocat ¾ linguriță de usturoi tocat 2 linguri ulei de măsline ⅔ linguriță de praf de chimen ½ linguriță de praf curry ½ linguriță de pudră de chili […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.