Cartofi copti umpluti cu carne de curcan

Printeaza

Cartofi copti umpluti cu carne de curcan din: cartofi dulci, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, carne tocata de curcan, fasole in sos de chili, sare, piper, boia, chili, piper cayenne, chimen, fulgi de ardei rosu.

Ingrediente:Cartofi copti umpluti cu carne de curcan

  • 8 cartofi dulci
  • 3 linguri de ulei de masline
  • ½ ceapa rosie, cuburi
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 500gr carne tocata de curcan
  • 350gr fasole in sos de chili
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita piper negru
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita praf de chili
  • ½ lingurita piper cayenne
  • ½ lingurita chimen
  • ¼ lingurita fulgi de ardei rosu

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Ungeti cartofii dulci cu 2 linguri de ulei de masline si puneti intr-o tava pe hartie de copt. Dati la cuptor pentru 35-40 minute.

Intre timp, pregatiti carnea de curcan. Adaugati 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie mare la foc mediu, se adauga ceapa, gatiti timp de 3-5 minute, apoi se adauga usturoiul tocat.

Gatiti timp de 1-2 minute, apoi se adauga carnea de curcan. Gatiti aproximativ 8-10 minute. Scurgeti grasimea, adaugati fasolea si condimentele. Dati focul la mic si gatiti cateva minute.

Scoateți cartofii dulci din cuptor si lasati sa se raceasca 10 minute.

Feliati pe jumatate, apoi scoateti scobiti miezul. Umpleti cu carne de curcan si adaugati topping-uri, dupa preferinta.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.