Cartofi copţi cu varză acră

Printeaza

O reteta de cartofi copti cu varza acra din: cartofi, ulei de masline, varza acra, ceapa rosie, unt, zeama de varza acra, sare si piper.

Ingrediente:Cartofi copţi cu varză acră

  • 8 cartofi mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 varza acra
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri unt
  • 800 ml zeama de varza acra, moare
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii, puneţi-i la copt într-o tavă, în cuptor, la foc potrivit. întoarceţi-i din când în când, pentru a se coace uniform. Tocaţi varza mărunt, puneţi-o într-un castron.

Adăugaţi ceapa curăţată şi tăiată în rondele şi uleiul.

Amestecaţi şi condimentaţi dacă mai este cazul. Scoateţi cartofii copţi pe un platou, tăiaţi-i în jumătăţi, crestaţi-i şi puneţi pe fiecare câte puţin unt.

Reparti­zaţi câte 2 cartofi la o porţie cu salată şi cu o cană de zeamă de varză acră, moare.

Cartofi copţi cu varză acră

Cartofi copţi cu varză acră

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.