Cartofi copţi cu vinete şi usturoi

Printeaza

Cartofi copţi cu vinete şi usturoi din: cartofi, vanata, ulei, ceapa, ardei gras, ceapa, usturoi, cimbru, iaurt, patrunjel sau marar.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 vânătă mică
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapă mică
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 căţei de usturoi
  • cimbru
  • 4 linguri de iaurt
  • 1 legătură pătrunjel sau mărar

 

Mod de preparare:

Cartofi copţi cu vinete şi usturoi: Speli cartofii şi-i pui la copt în cuptor. Vânătă tăiată mărunt o căleşti în ulei până se înmoaie, adaugi ceapa tăiată peştişori, ardeiul tăiat fâşii, căţeii de usturoi şi puţin cimbru. Inăbuşi amestecul până se înmoaie.

Torni iaurtul peste cartofii curăţaţi şi tăiaţi, apoi amestecul de legume. Ornezi cu pătrunjel sau cu mărar după fantezia fiecăruia.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.