Cartofi cu costita la tava

Printeaza

Cartofi cu costita la tava din: cartofi, smantana, oua, cascaval, unt, pesmet, costita, rozmarin, sare, piper, marar.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 200 g smântână
  • 2 ouă
  • 250 g caşcaval
  • 1 lingură cu unt
  • 1 lingură cu pesmet
  • 150 g costiţă afumată
  • rozmarin proaspăt
  • sare
  • piper
  • mărar

 

Mod de preparare:

Alege cartofi mici, spală-i şi pune-i la fiert în apă cu puţină sare. între timp, unge tava de copt cu unt şi presară pesmetul.

Aşază cartofii scurşi şi printre ei costiţa.

Separat, într-un castron, bate ouăle şi smântână, condimentează cu sare şi piper şi aromatizează cu rozmarinul tocat mărunt.

Răstoarnă sosul peste cartofi şi dă tava la cuptorul preîncălzit, pentru 15 minute (până se leagă sosul).

Apoi, rade caşcavalul deasupra şi mai dă la cuptor câteva minute.

 

Cartofi cu costita la tava

Cartofi_cu_costita_la_tava

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.