Cartofi crocanţi cu chilii şi usturoi

Printeaza

Incinge cuptorul la 7/ 220 G. Fierbe 1,2 kg cartofi in apă clocotită, usor sărată, timp de 15 min, până se înmoaie. Scurge-i si pune-i pe o tavă de copt.

Zdrobeste-i uţor cu o furculiţă, presară 1 ardei rosu iute si 2 căţei de usturoi, tăiaţi rondele, asezonează si stropeste cu 3 linguri ulei. Coace 30 min, până se rumenesc.

Cartofi crocanţi cu chilii şi usturoi

Cartofi crocanţi cu chilii şi usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.