Cartofi crocanti, cu mirodenii

Printeaza

Cartofi crocanti, cu mirodenii: Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. Intr-o oală cu apă care clocoteşte, pune 1 kg de cartofi curăţaţi de coajă şi tăiaţi cuburi mari.

Lasă-i să fiarbă timp de 10-20 minute, până când se înmoaie. Apoi scurge-i bine de apă.

Adaugă şase linguri ulei de măsline, o linguriţă praf de ardei iute sau fulgi de chilii şi două linguri de pătrunjel tocat, asezonează cu sare şi piper şi amestecă bine.

Pune cartofii pe o tavă de copt şi dă-i la cuptor până capătă o crustă aurie.

 

Cartofi crocanti, cu mirodenii

Cartofi_crocanti_cu_mirodenii

Pofta buna!

 

 

Ciuperci la tigaie cu usturoi

din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline extravirgin, rosii in bulion, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, oreganosare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 500g ciuperci proaspete (orice tip preferat) 2 cepe medii, tocate mărunt 3 căței de usturoi, mărunțiți 2 linguri ulei de măsline extravirgin 1 conservă (400g) de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.