din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline extravirgin, rosii in bulion, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, oreganosare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g ciuperci proaspete (orice tip preferat) 2 cepe medii, tocate mărunt 3 căței de usturoi, mărunțiți 2 linguri ulei de măsline extravirgin 1 conservă (400g) de […]
Cartofi crocanti, cu mirodenii
PrinteazaCartofi crocanti, cu mirodenii: Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. Intr-o oală cu apă care clocoteşte, pune 1 kg de cartofi curăţaţi de coajă şi tăiaţi cuburi mari.
Lasă-i să fiarbă timp de 10-20 minute, până când se înmoaie. Apoi scurge-i bine de apă.
Adaugă şase linguri ulei de măsline, o linguriţă praf de ardei iute sau fulgi de chilii şi două linguri de pătrunjel tocat, asezonează cu sare şi piper şi amestecă bine.
Pune cartofii pe o tavă de copt şi dă-i la cuptor până capătă o crustă aurie.
Cartofi crocanti, cu mirodenii
Pofta buna!
Quesadilla: istoria, ingrediente, și cum să prepari această delicioasă gustare mexicană
Este o gustare delicioasă și apreciată din bucătăria mexicană, cunoscută pentru combinarea savuroasă de brânză și alte ingrediente într-o lipie de porumb sau făină, care este apoi prăjită sau coaptă până devine crocantă și aurie. Această mâncare simplă, dar extrem de gustată, a […]