Cartofi cu branza de capra la cuptor

Printeaza

Cartofi cu branza de capra la cuptor din: cartofi, ulei de masline, branza de capra, chives.

Ingrediente:Cartofi cu branza de capra la cuptor

  • 750 g cartofi mici, spălaţi foarte bine (sau baby potatoes)
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 250 g brânză de capră
  • chives proaspăt, tăiat mărunt, pentru decor

 

Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Fierbe cartofii în coajă timp de 10 minute, până se înmoaie. Scurge-i bine, apoi pune-i într-o tavă termorezistentă şi stropeşte-i cu ulei pe toate părţile.

Coace-i 30-40 de minute, în funcţie de mărime. Lasă-i să se răcească 5 minute.

Taie cartofii în jumătate, pune-i pe un platou şi presară deasupra bucăţi de brânză şi chives.

Serveşte preparatul cald.

 

Cartofi cu branza de capra la cuptor

Cartofi cu branza de capra la cuptor

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.