Cartofi cu branza de capra la cuptor
PrinteazaCartofi cu branza de capra la cuptor din: cartofi, ulei de masline, branza de capra, chives.
- 750 g cartofi mici, spălaţi foarte bine (sau baby potatoes)
- 2 linguri cu ulei de măsline
- 250 g brânză de capră
- chives proaspăt, tăiat mărunt, pentru decor
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Fierbe cartofii în coajă timp de 10 minute, până se înmoaie. Scurge-i bine, apoi pune-i într-o tavă termorezistentă şi stropeşte-i cu ulei pe toate părţile.
Coace-i 30-40 de minute, în funcţie de mărime. Lasă-i să se răcească 5 minute.
Taie cartofii în jumătate, pune-i pe un platou şi presară deasupra bucăţi de brânză şi chives.
Serveşte preparatul cald.
Cartofi cu branza de capra la cuptor
Pofta buna!